Jegyrendelés
Naptár
ACCEPT - Blind Rage World Tour 2015

ACCEPT - Blind Rage World Tour 2015 262015 Május

Még közelebb kerül az ACCEPT május 26-ai koncertje, hogy az év végi csarnok-buli hangulatát idézze: a műsor összetétele és hosszúsága miatt a Barba Negra Music Club-ban tartják meg a koncertet.
A megváltott jegyek az új helyszínre is érvényesek!


Már az új felállásban lép színpadra május 26-án a veterán német metal banda, így ismét egy kihagyhatatlan Accept koncert várja a nagyérdeműt a Barba Negra Music Club-ban. Aki tavaly ott volt a Petőfi Csarnokban, annak felesleges bármit is ecsetelni, aki lemaradt volna, annak pedig itt az alkalom a pótlásra. 2014-ben nem csak tizennegyedik, Blind Rage című stúdióalbumuk, de az ahhoz tartozó turné is elsöprő sikert aratott, nem csoda hát, hogy máris visszatér a formáció az öreg kontinensre, többek közt Budapestre is.
A helyszínváltozás oka, hogy a teljes program, a vendégzenekarokkal együtt olyan hosszúra sikerült, amit szabadtéri szórakozóhelyen nem lehet lebonyolítani. A Barba Negra Music Club befogadóképessége korlátozott, így aki nem akar lemaradni a május egyik legizgalmasabb koncertjéről, jegyeiről gondoskodjon időben! A május 26-ai koncertre még kaphatók jegyek!

19.00 Kapunyitás
19.30 The New Roses
20.15 Red's Cool
21.30 ACCEPT

ACCEPT - Blind Rage World Tour 2015 - Budapest @ Barba Negra Music Club

Kapunyitás: 19:00 Helyszíni jegyár: 6900Ft Elővételi jegyár: 4900Ft

JEGYRENDELÉS // ACCEPT - Blind Rage World Tour 2015

A jegyértékesítést lezártuk.